Benvinguts (Curs 2016-2017)

Premis Inclus
 


INCLÚS FESTIVAL, EL FESTIVAL AUDIOVISUAL DE LA DISCAPACITAT
(29 i 30 novembre 2014)

Desprès de la primera edició de Disdoc, varem fer INCLUS, El Festival Audiovisual de la Discapacitat, celebrat els dies 29 i 30 de novembre de  2014. Es pot seguir a twitter (@inclusfestival) i a www.facebook.com/pages/Inclús-Festival.
Els documentals premiats varen ser:

-Primer Premi Documental: GABOR
-Segon Premi Documental: “IMPARABLES”
-Primer Premi Ficció: Cortometratge “El amor a los 20 años”
-Segon Premi Ficció: “Cuerdas”.
-Primer Premi Entitats: AECID “Personas con discapacidad en el Líbano”.
-Primer Premi Microrelat ‪#‎inclus48h: “Boomerang”, de David Prior.

​
1a MOSTRA AUDIOVISUAL SOBRE DISCAPACITAT "DISDOC BCN  2013"

DISDOC 2013

VISITA'NS I CONSULTA ELS DOCUMENTALS PREMIATS

L'Aula d'Estudis Socials ha promocionat enguany, en el marc del Dia Internacional de la Discapacitats una mostra de material audiovisual. Hem donar a conèixer documentals, vídeos i treballs audiovisuals de les entitats que intervenen en el món de la discapacitat i que no arriben als grans mitjans de difusió. Així mateix, hem potenciat els documentals realitzats per persones o col·lectius amb l’afany de donar a conèixer es seus anhels i experiències. Hem comptat amb 53 participants i els 13 finalistes van ser projectats als Cinemes Girona (C/ Girona 175) els dies 30 de novembre i 1 de desembre de 2013.A l'Aula tenim moltes activitats formativas relacionades amb al món de la discapacitat i altres temàtiques socials.

Us convidem a visitar-nos per conèixer totes les nostres activitats i apropar-vos a totes les realitats socials, especialment en el camp de les discapacitats.

Us podem oferir els nostres cursos regulars, que fem al llarg de l'any, formació específica per a alumnes de grau mig i formació per a professionals.


També us convidem a visitar l'Exposició Permanent Lluís Braille, que es troba a la nostra seu, tot demanant hora de visita en el nostre horari d'atenció al públic: de 10 a 19 hores (de dilluns a divendres).
CURSOS - CONFERÈNCIA
Podeu demanar-nos els cursos-conferència de una o dues hores, segons disponibilitat del sol·licitant. Es poden fer a la nostra seu o a la seu de l'entitat sol·licitant:

- Canviem el xip (sobre les necessitats i capacitats de les persones amb discapacitat)
- La Discapacitat Visual
- Eliminació de Barreres
- Braille i Noves Tecnologies
- Gossos pigall i de assistència

ALTRES CURSOS ORGANITZATS "A DEMANDA"
Tenim cursos preparats a l'espera que alguna entitat vulgui posar-los en marxa. Es poden realitzar a la nostra seu o a on indiqui l'entitat sol·licitant:

- Curs introductori sobre sobre sordesa i sordceguesa
- Curs sobre persones amb discapacitat intel·lectual i mental
- Curs sobre persones amb discapacitat física i gent gran
- Curs sobre interculturalitat i immigració

FORMACIÓ INDIVIDUALITZADA
La formació en aquestes matèries és fonamental i, per això, en fem formació en grups molt reduïts o inclús individualitzada, per a fomentar els coneixements que posseïm en aquestes matèries i que volem transmetre per a formar professionals hàbils:
- Diploma d'especialització en Rehabilitació Bàsica per a persones amb discapacitat visual B1+B2+B3, reconegut per la Universitat de Girona (UdG) com a "curs d'especialització". (300 hores)
-Curs d'Educació per a persones cegues o amb discapacitat visual (100 hores)

DOCUMENTALS
Hem participat en l'elaboració de diversos documentals (juntament amb l'Associació Discapacitat Visual Catalunya. B1+B2+B3, així com en programes de ràdio i televisió que volem posar a disposició de tothom:

- Ver a oscuras
- Ver para creer
- Spots publicitaris sobre tracte adient amb les persones amb discapacitat
- "Sense afany de lucre" (emès a RKB Ràdio Barcelona)
- "B1+B2+B3" (emès a Discapacidad TV)