Cursos:

tots els cursos:
CURSOS:

- Curs de formació sobre persones amb discapacitat (30 hores)

- Economia Social i gestió en el Tercer Sector (30 hores)

- Curs d'Introducció al sistema Braille de lectura i escriptura (30 hores)

POSTGRAUS:

- Postgrau en Rehabilitació bàsica per a persones amb discapacitat visual B1+B2+B3 (300 hores)

- Curs d'especialització en Educació per a persones amb discapacitat visual (100 hores)

FORMACIÓ BÀSICA I DIVULGACIÓ:

- Canviem el xip: Les persones amb discapactitat (2 hores)

- Barreres envers la discapacitat (2 hores)

- Conéixer la discapacitat visual (2 hores)

- La comunicació de les persones amb discapacitat visual (braille i tiflotecnologia) (2 hores)

- Gossos guia (2 hores)

EXPOSICIÓ PERMANENT LLUÍS BRAILLE:

Hem recollit material diver sobre les ajudes tècniques que utilitzem les persones amb discapacitat visual i el presentem en visites  guiades on es pot interactuar amb alguns d'aquests elements. Aquestes visites es combinen amb xerrades que tenen com a base la conferència "Canviem el xip".

Titular notícies

Inauguració de l'Exposició Permanent Lluís Braille

Dissabte 21 Abril 2012

Avui hem inaugurat oficialment l'Exposició Permanent Lluís Braille amb una gran assistència de públic


Aquest dia es va fer la inauguració oficial de l'Exposició Permanent Lluís Braille a la nostra seu. Amb aquesta exposició volem donar a conèixer els recursos que empren les persones amb discapacitat visual per a resoldre els problemes derivats de la seva discapacitat. A la societat general perquè les conegui i promocioni i als afectats perquè en facin ús i aprenguin les tècniques necessàries per a una millor utilització de les mateixes. Com que en un sol dia era difícil mostrar-la varem fer dos dies de "portes obertes el 23 i 24 d'abril per a donar-la a conèixer a més gent i amb més tranquil·litat. A la inauguració assistiren la senyora Carme Canela, Directora General de Serveis Territorias de Barcelona del Departament de Benestar Social i Família, Ferran Civil, president delegat de l'Àrea de Coneixement i Noves Tecnologies de la Diputació de Barcelona i Irma Rognoni, presidenta de l'Institut Municipal de persones amb Discapacitat de Barcelona. Tothom ha quedat admirat del resultat assolit, malgrat que l'espai resulta clarament inadequat per al propòssit. Quan disposem d'un espai adient podrem transformar aquesta exposició permanent en el Museu dels Sentits, que fa anys encalcem.

Últimes Notícies